среда, 8 июля 2015 г.

Ура! Ура!

Веселий час! Прийшло літечко до нас!!!

 
     Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул Воловецька районна  бібліотека для дітей запрошує всіх охочих до літнього читання!
    Літній відпочинок - це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід'ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання.Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць.
      Але, на жаль, не у кожного є реальна можливість це здійснити, тому закономірно виникають питання: як в рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися, адже літній відпочинок дітей – це не бездумне гаяння часу та байдикування. Літнє читання - чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви, для покращення навичок читання у дітей, тому що завдяки такій корисній звичці дитина не тільки швидше вчиться читати, але й поліпшує загальну грамотність.Бібліотека для дітей може зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Саме з метою допомогти дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись, бібліотечні працівники  запрошують всіх охочих дітей, їх батьків, бабусь, дідусів.
З книгою канікули - сумувати ніколи!

Комментариев нет:

Отправить комментарий